Κυρία Χριστίνα σας ευχαριστώ που βοηθήσατε τη μαμά μου και μπορώ να γράφω μηνύματα. Με αγάπη Φαίδων


Την Παρασκευή 23/03/2012 παρακολούθησα μαζί με τους συμμαθητές μου, τη κυρία μου και τη μαμά μου τη γιορτή της ΣΤ΄τάξης, ήταν μια πολύ ωραία γιορτή και όλα τα παιδιά άξιζαν το χειροκρότημα!.

Καλησπέρα σας! Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά της τάξης Α2 του 2ου δημ. σχολείου Πεύκων για την καταπληκτική γιορτή που έκαναν σήμερα 8/6/2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε και τη δασκάλα της τάξης που έφερε εις πέρας και με τόσο μεγάλη επιτυχία ένα τόσο ουσιαστικό και δύσκολο έργο όπως αυτό που παρουσίασαν τα παιδιά μας με τόση εκφραστικότητα.'.'.' Καλή συνέχεια σε όλους και καλό καλοκαίρι!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,

που σταθήκατε οδηγός μας στον δρόμο της γνώσης, που ήσασταν δίπλα μας και χαιρόσασταν με τις μικρές μας επιτυχίες, για όλους τους επαίνους βγαλμένους από την καρδιά σας, που μας βοηθούσατε να ξεπεράσουμε τις μικρές μας αποτυχίες.

Καλό καλοκαίρι!!!


Συγχαρητήρια για τον κόπο και το χρόνο σας, που αφιερώσατε στα παιδιά μας και τα είδατε σαν δικά σας παιδιά.

Πραγματικά είναι απερίγραπτο το αίσθημα να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει, να συμμετέχει και να καταφέρνει πράγματα με την βοήθεια αξιόλογων ανθρώπων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ Κα. Χριστίνα και καλό καλοκαίρι !!!!.

Τ.


Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά του Β2 για την εξαιρετική γιορτή που μας παρουσίασαν στις 6-6-2012 και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό! Τα παιδιά μάς αποκάλυψαν ότι με την κατάλληλη καθοδήγηση και την υποστήριξη από τον έμπειρο δάσκαλο μπορούν να καταφέρουν πολλά. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κυρία Χριστίνα που ξόδεψε κομμάτι από την ψυχή της για να καταφέρει να κάνει τα παιδιά μας να εκφραστούν και που στάθηκε αυτά τα δυο χρόνια επαρκής δασκάλα , συμπαραστάτης και καθοδηγητής των ψυχών των παιδιών μας .


Καλό καλοκαίρι!!!

Κουρτίδου Σοφία

16/09/2013
κ.Χριστίνα δέχτηκα την πρόσκληση φαίδων.jpg

Τα τραγούδια μας για τη θεατρική παράσταση.


Η κρουαζιέρα των θεών

Ύμνος στους θεούς
Θα πάρω 12 θεούς
12 αθάνατοι θεοί
Θεός είμαι και το μυαλό μου χάνω
Ήλιος θεός
Κρουαζιέρα θα σε πάω


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΕδώ παιδιά θα προσθέσω τα τραγούδια της θεατρικής μας παράστασης για να μπορείτε να τα ακούτε.


Το ταξίδι της δραχμούλας


Εισαγωγή
Money makes the world go round

Το ταξίδι της δραχμής

Αχ πατρίδα μου γλυκειά

Money money money

Ο χορός για το δολλάριο

Ο χορός για τη λίρα


Ο χορός για το φράγκο

Ο χορός για το μάρκο

Ο χορός για το ρούβλι

Ο χορός για το γιεν