ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣa.jpgΤο καλοκαίρι που μας πέρασε ο μπαμπάς μας πήγε στα πλατανάκια.Είναι ένα μέρος που έχει παιδική χαρά,έχει ζωάκια και τραπέζια για να πιείς καφέ.Επειδή είναι μέσα στο δάσος,αποφασίσαμε να πάμε περίπατο και παραλίγο να χαθούμε γιατί φύγαμε μακριά από το μονοπάτι!Ευτυχώς γρήγορα βρήκαμε το δρόμο για το αμάξι! ΜΑΡΘΑ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍Το καλοκαίρι πήγαμε στον Παρθενώνα στη Χαλκιδική. Συναντήσαμε εκεί κάποιους φίλους μας και παίξαμε μαζί. Ξαφνικά άρχισε να βρέχει πολύ δυνατά. Τρέξαμε αμέσως στο αυτοκίνητο. Νομίζαμε ότι από τις αστραπές και τα μπουμπουνητά ότι θα πάρει φωτιά το αυτοκίνητο. Μετά φτάσαμε στον Αρβανιτίδη. Είχαν κολλήσει όλα τα αμάξια. Μετά ήρθε η πυροσβεστική και τράβηξε τα αμάξια με ένα σκοινί‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍. ΦΩΤΕΙΝΗ!


Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ

Μία φορά και έναν καιρό ζούσε ένας δειλός καρχαρίας. Τόσο δείλος που όταν έβλεπε ένα ψαράκι να κολυμπάει έκλαιγε. Μια μέρα όμως ένα μικρό ψαράκι του είπε :"Να σε βοηθήσω ώστε να μην είσαι τοσο δειλός;Ο καρχαρίας σκέφτηκε και απάνησε :''Ναι'' . Απο τότε οι δυο φίλοι κυκλοφορούσαν παντα μαζί.Την αλλη μέρα πλησίασε τον καρχαρία ένα άλλο ψάρι και του είπε:"τι μπορείς να μου κάνεις εσύ ένας δειλός καρχαρίας;''.Εκείνη τη στιγμή το ψαράκι, ο φιλος του του είπε:''Δείξε οτι δεν είσαι δειλός".Ο καρχαρίας τότε φώναξε δυνατά:"Μπορω να σε κανω ΜΑΜ!" Το ψάρι άρχισε τα παρακάλια."' Μη με φας! Μετακόμισα πρόσφατα στις νέες αυτές θάλασσες για τις διακοπες μου .Μη με φας . Το ψάρι τελικά γλίτωσε.

Mια άλλη μέρα το ψαράκι ,ο φίλος του καρχαρία βρέθηκε σε κίνδυνο.Πολλοί καρχαρίες το περικύκλωσαν.Ο καρχαρίας το είδε και φώναξε:"Σταματήστε ! Είναι φίλος μου."Από τότε ο καρχαρίας και το μικρό ψαράκι έγιναν οι πιο καλοί φίλοι στον κόσμο.! ΕΛΕΝΗ

karxarias.png