Αγαπητά μου παιδιά!!!

Εδώ μπορείτε να ανεβάσετε το κόμικς που ετοιμάσατε. Για να το κάνετε φωτογραφίστε το όπως κάναμε σήμερα στην τάξη με τις χειροτεχνίες και μετά να κάνετε την ανάρτηση. Αν θέλετε μπορείτε να γράψετε το θέμα του κόμικς σε μια μικρή ιστορία. Θυμηθείτε πώς κάναμε την ιστορία της Χωχαρούπα.

Δείτε εδώ το κόμικς με θέμα τον κύκλο του νερού από παλιότερες μαθήτριές μου!

P9300127.JPGP9300128.JPG

P9300129.JPGP9300130.JPG


ΕΛΕΝΗ


0001.jpgΗ εκδρομή στο δάσος

Μια φορά και έναν καιρό, πήγα μια εκδρομή με το μπαμπά και τη μαμά μου στο δάσος. Στο δρόμο συναντήσαμε τη φίλη μου Εβελίνα και μου ζήτησε να έρθει και αυτή μαζί μας. Οι γονείς μου συμφώνησαν και έτσι συνεχίσαμε την εκδρομή. Στο δάσος ήταν όλα υπέροχα. Αλλά το πιο ωραίο και εντυπωσιακό ήταν ένα μαγικό δέντρο που μιλούσε. Μόλις το πλησιάσαμε μας χαιρέτησε χαμογελώντας.

Φωτεινή


PA010133.JPG

Το μπάνιο του Πλούτο

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο Μίκυ και ο Πλούτο.Ο Πλούτο ήθελε να παίξει με το φίλο του, αλλά ήταν πολύ βρώμικος και ο Μίκυ του εξήγησε ότι πρέπει πρώτα να κάνει μπάνιο.Μόλις ο Πλούτο έγινε καθαρός και μυρωδάτος, ο Μίκυ του φόρεσε μια αστραφτερή κορώνα και έπαιξαν το βασιλιά και τον ιππότη. Μαντέψτε ποιός ήταν ο βασιλιάς........

ΜΑΡΘΑ

PA010131.JPGPA010132.JPG

PA010134.JPGPA010138.JPG

PA010141.JPGΤο παιδί της ζούγκλας.

Ο Νίκος πήγε διακοπές με τους γονείς του στην Ινδία. Εκεί καθώς περπατούσε έξω στον κήπο, συνάντησε ένα μικρό αγόρι. Τον έλεγαν Μόγλη, δεν ήξερε τη γλώσσα του Νίκου και μιλούσαν με νοήματα.

Είπε στον Νίκο να δούνε μαζί, τους ελέφαντες στην ζούγκλα. Ο Μόγλης σκαρφάλωσε στα δέντρα απο τα κλαδιά, έτρωγε όλο μπανάνες και έκανε παράξενους ήχους. Οι μέρες περνούσαν και έγιναν αχώριστοι φίλοι. Ο Νίκος επέστρεψε στην πόλη του λυπημένος, αλλά ποτέ δε θα ξεχάσει το Μόγλη.

Δημήτρης Τ.

PA010140.JPGPA010137.JPGPA010136.JPGPA010135.JPG

Ο Αρμπεν εξηγεί στον Λουκά για ένα κόμικς που λέει για την Χωχαρούπα.gelio_008.jpg


Μια φορά ήταν ένα παιδί που το έλεγαν Γιάννη και έπαιζε πολλές ώρες παιχνίδια στον υπολογιστή του.Είχε και ένα φίλο που τον έλεγαν Κώστα. Του Κώστα όμως δεν του άρεσε καθόλου ο υπολογιστής και προτιμούσε να παίζει έξω. Μια μέρα ο φίλος του ο Κώστας είπε στον Γιάννη να πάνε ένα ταξίδι για να δει ο Γιάννης τι άλλο μπορεί να κάνει εκτός από τον υπολογιστή. Πήγαν σε μια χώρα ονειρεμένη που την έλεγαν Χωχαρούπα και έμειναν εκεί ευτυχισμένοι.