ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Γράψτε εδώ τις αναμνήσεις σας από τα τρία πρώτα χρόνια της σχολικής σας ζωής.


Αυτά τα τρία πρώτα χρόνια που βρίσκομαι στο δημοτικό μπορώ να πω πως πέρασα τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Πάντοτε θυμάμαι πως όταν ακούγαμε τον ήχο του κουδουνιού τρέχαμε όλοι μαζί προς την αυλή και αρχίζαμε τα υπέροχα παιχνίδια αλλά και τα διάφορα αστεία μας.Από την αρχή γίναμε όλοι μια παρέα. Πολλές φορές μαλώσαμε όμως μετά συμφιλιωθήκαμε και πάλι. Ελπίζω να παραμείνουμε πάντα φίλοι, να μη χωρίσουμε ποτέ! Νομίζω πως όλοι μας δε θα ξεχάσουμε την 1η μας δασκάλα,την κ. Χριστίνα που μας έμαθε τα σημαντικότερα πράγματα στο σχολείο και επίσης ότι πάντα θα θυμόμαστε ο ένας τον άλλο.

FOTINI.jpg

Φωτεινή

Αυτά τα τρία πρώτα χρόνια στο Δημοτικό πέρασα πολύ ωραία. Έκανα καινούργιους φίλους και όλοι πια είμαστε μια παρέα. Στην αρχή ασχοληθήκαμε με τον Ντρόπη. Εκεί κάναμε πολλές εργασίες και χειροτεχνίες. Θα θελα να ευχαριστήσω την Κ. Χριστίνα που μου έμαθε να γράφω και να διαβάζω.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι θα θελα να είμαστε πάντα μαζί μια παρέα και να χωρίσουμε ποτέ.


Ανθή
ANTHI.jpg


Αναμνήσεις...................τι πρώτα να θυμηθώ.

Την πρώτη μέρα στο σχολείο που δεν ήξερα τι μου γινότανε., την δασκάλα μας που ήρθε και μας αγκάλιασε σαν δικά της παιδιά και μας έμαθε τόσα, μα τόσα πολλά πράγματα. Τους συμμαθητές που γνώρισα και τώρα είμαστε καλοί φίλοι και μακάρι να είμαστε μέχρι που να μεγαλώσουμε...τα θεατρικά, τον ντρόπυ, τις εκδρομές, τα γέλια και τις χαρές μέσα στην τάξη..........αστεία και πειράγματα.

Αλλά εκείνη η ανάμνηση που μου έμεινε περισσότερο ήταν όταν πέρυσι τον Σεπτέμβριο ξεκινούσα την Γ΄2 τάξη. Είχαμε αποχαιρετιστεί το καλοκαίρι απο την δασκάλα μας την Κυρία Χριστίνα. Μας είχε πει ότι δεν θα ξανα διδάξει. Ξαφνικά, την είδα μπροστά μου την ημέρα του αγιασμού και τότε έμαθα ότι θα ήταν και πάλι μαζί

μας.


Σας ευχαριστώ για όσα μας μάθατε

 τίτλο.jpg

Δημήτρης Τ.

Αυτά τα πρώτα τρία χρόνια στο Δημοτικό με την Κυρία Χριστίνα κάναμε πολλά ωραία πράγματα. Εμένα όμως πιο πολύ μου άρεσαν τα θεατρικά που κάναμε. Για το καλό αυτό αποτέλεσμα πιστεύω ότι εργαστήκαμε πολύ και εμείς και η κυρία μας αλλά και το κοινό που είδε τις παράστασεις μας το κατάλαβε αυτό και εντυπωσιάστηκε . Έτσι στο τέλος νιώσαμε όλοι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.


eleni.JPG

ΕλένηΜια χρονιά στο Γ2.

Φέτος τον Σεπτέμβριο ήρθα στο στο 2ο δημοτικό σχολείο Πεύκων και συγκεκριμένα στο Γ΄2.

Η κυρία μου ήταν η κυρία Χριστίνα.

Εδώ γνωρίσα πολλούς νέους φίλους .Μάθαμε καινούρια πράγματα, φτιάξαμε πολλές κατασκευές και παίξαμε πολλά παιχνίδια .

Χάρηκα που ήρθα σε αυτή την τάξη γιατί δέθηκα αμέσως με τους συμμαθητές μου ,αλλά και γιατί έκανα πολλούς φίλους, αλλά και γιατί είχα δασκάλα την κα Χριστίνα Γκιούρα.

Θα ήθελα και του χρόνου να έχω δασκάλα την κυρία Χριστίνα.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Α.

stefanos.JPG


Θυμάμαι τότε που κάναμε τον χιονάνθρωπο με τα ποπ κορν , θυμάμαι τότε που κάναμε το θεατρικό με τον Σταγονούλη. Με εντυπωσίασε η εργασία που φτιάξαμε με τα μακαρόνια όπως θυμάμαι <<Μακαρονοπολιτεία>>, με εντυπωσίασε η φετεινή μας εκδρομή στα Πετράλωνα και μου άρεσε η εργασία με τα ρομπότ,τα σχηματοποιήματα,τις αφίσες για την ανακύκλωση,τότε που ήρθε και η μαμά του Στέφανου και κάναμε τα αγγεία και η παράσταση με τη Φρικαντέλλα και τότε που κάναμε την εργασία με τα φθινοπωρινά φύλλα.

Αυτές τις στιγμές θυμάμαι κα. Χριστίνα και πιστεύω ότι ήμουν πολύ τυχερή που ήμουνα εκεί να τις ζήσω!

Με σεβασμό

Μαρία Φίσερ

MARIA F.jpg

Θυμάμαι όλα τα θεατρικά που κάναμε μέχρι φέτος και μου έχουν μείνει στιγμές από τότε που βγάλαμε τα

παππούτσια μας!!!Επίσης μου έχουνε μείνει στιγμες από τότε που φτιάχναμε τη Μακαρονοπολιτεία και τότε που παρουσιάσαμε τα ρομπότ. Η εκδρομή που με εντυπωσίασε ήταν τότε που πήγαμε στα Πετράλωνα.Ακόμα θυμάμαι τότε που κάναμε με τον πηλό τους Θεούς του Ολύμπου και τα αγγεία.

Αυτές ήταν οι στιγμές που θυμάμαι. Να ξέρετε πάντως πως θα σας θυμάμαι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!

ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ

ΑΝΝΑ

anna.JPG

Είμαι ο Γιώργος Μπουλιώνης και πέρασα τα πρώτα τρία χρόνια στο 2ο Δημοτικό σχολείο Πεύκων με την ίδια δασκάλα την κ. Χριστίνα. Μαζί της έμαθα να γράφω και να διαβάζω , να κάνω ασκήσεις μαθηματικών και γλώσσας. Ακόμα έμαθα τεχνικά, καλλιτεχνικά και θέατρο.Έγινα φίλος με όλους τους συμμαθητές μου και στην τάξη είμαστε όλοι δεμένοιμεταξύ μας. Ήταν μια όμορφη χρονιά με χαρές , συγκινήσεις και πολλές εμπειρίες που δεν θα ξεχάσω ποτέ.


GIORGOS.JPG

Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο από τα τρία χρόνια που περάσαμε με την κυρία Χριστίνα δεν είναι μόνο ένα αλλά πολλά. Τα θεατρικά που κάναμε, οι χειροτεχνίες, όλες οι εργασίες που κάναμε για το Dropy, την φιλαναγνωσία, οι επισκέψεις σε διάφορα μουσεία και πάνω από όλα αυτά που μας διδάξετε. Στις 22 Μαΐου ήταν το αποκορύφωμα με"Την Κρουαζιέρα των Θεών" ήταν τέλεια... Αυτά τα τρία χρόνια μάθαμε να είμαστε όλοι μια ομάδα και να γίνουμε όλοι φιλαράκια (πράγμα όχι και τόσο εύκολο). Μας κάνατε να αγαπήσουμε το σχολείο. Μακάρι να σας είχαμε μέχρι τέλος του Δημοτικού. Σκεφτείτε το...

ΈλιαELIA.jpg